23948sdkhjf

Bildar nytt konsultbolag inom life science

Kinovo Group och Agentia Free Agent Network går samman och bildar ett nytt konsultbolag inom life science.
Konsultbolaget, som går under namnet Kinovo Life Science, ska erbjuda tjänster inom biotech-, medtech- och läkemedelsindustrin.

- Bolaget är en kommersiell partner för bolag som driver forsknings- och utvecklingsprojekt. Vi arbetar som konsulter eller går tillsammans med innovatören in i ett gemensamt bolag där vi tillsammans utvecklar strategier och tar operativt ansvar. Vi erbjuder i dag spetskompetens inom kommersialisering, marknadsföring och försäljning, säger Catharina Borgenstierna, vd och grundare av Kinovo Group och en av upphovsmännen till det nya konsultbolaget, i ett pressmeddelande.

Bakgrunden till bolagsbildandet är en förändrad life science-industri där behovet av konsulter och förmedlingen av dessa ökat. Vd för konsultbolaget blir Yvonne Malmström Grimme, som också var med och grundade bolaget.

- Det är oerhört spännande att få vara med och bygga detta nya tänk inom konsultvärlden. Med de fria agenterna kan vi erbjuda stort urval av kompetenser till våra kunder, dvs. försäljning, marknadsföring, forskning, dokumentation, kvalitetssäkring, it, regulatoriska tjänster med mera, säger hon i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062