23948sdkhjf

Effektivare nedreglering av gener med siRNA-kit

Kitet använder dicerenzymet för att konvertera ett dubbelsträngat RNA-substrat till siRNA som effektivt tystar ned gener.
Nedreglering av gener med siRNA (short interfering RNA eller silencing RNA) har blivit ett viktigt verktyg för karakterisering av olika geners inblandning i sjukdomstillstånd och olika interaktiva pathways. Trilencer-27 siRNA kit innehåller dubbelsträngade RNA-molekyler som utgör substrat för dicerenzymet som naturligt omvandlar RNA till siRNA.



Trilencer-27 har utvecklats
av Amsbio och kan med sina unika molekyler uppnå en mycket högre effektivitet och specificitet än vad som normalt fås med liknande strategier för nedreglering av gener med hjälp av RNA. Molekylerna i kitet har en ytterligare fördel i att de också till stor del undviker det interferonsvar som annars kan fås när man vill uttrycka siRNA i ett däggdjur.

Sammantaget leder detta till en kraftfull nedtystning av målgenen med över 70 procents effektivitet. Trilencer-27 finns tillgängligt för alla gener hos människa, mus och råtta. www.amsbio.com.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078