23948sdkhjf

Hallå där Karina Eskilsson ...

... från Sweden Bio, som just nu är i Bryssel på Biopartnering Europe och promotar samma event som tar plats i Stockholm nästa år, hur är läget?
- Det är bra. Vi är över 20 representanter i den Nordiska paviljongen och vad jag kan se är det här det är mest möten, mest besökare och mest kontakter. Intresset är stort för nästa års Biopartnering Europe som tar plats i Stockholm.



Hur ser det ut för nästa år, vad har ni planerat?


- Vi har pratat om att bredda konceptet och fokusera mer på life scinece till nästa år. Ett annat av våra event, Life science investment day Scandinavia, kommer att integreras med Biopartnering-mässan och hållas som ett tema under dagarna. Andra teman vi diskuterat att fokusera på är e-hälsa, skandinaviska innovationer och public/private-partnership som vi i Skandinavien är inne så mycket på.

Vilka är på plats i år från Skandinavien?

- Förutom Sweden Bio är också våra motsvarigheter i Norge, Danmark och Finland här. Dessutom är flera av våra svenska bioregioner på plats från bland annat Umeå, Uppsala, Malmö och Göteborg. Bland företagen hittar du advokatfirman Delphi och Pharma Consulting Group, PCG, bland annat.

Ni direktsände Nobelpriset i Sweden Bios monter igår, stämmer det?

- Ja, och det var mycket uppskattat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078