23948sdkhjf

Life Science Sweden Executive ger dig snabb överblick

I veckan lanserar vi Life Science Sweden Executive, en rapport som vi hoppas ska göra ditt jobb enklare.
Det är nu lite mer än två månader sedan vi lanserade Life Science Sweden med det nya namnet och nytt tänk. Reaktionerna har varit enormt positiva från de läsare jag hittills pratat med. Gladast blir vi på redaktionen när ord som mer relevant, proffsigare och intressantare finns med i omdömena eftersom det har varit ambitionen genom hela förändringsarbetet att bli just det.

En del av omgörningsarbetet har också handlat om att i större utsträckning erbjuda våra prenumeranter tjänster utöver den rena journalistiken. På torsdag lanserar vi rapporten Life Science Sweden Executive som är ett första steg i den riktningen. Life Science Sweden Executive kommer som en pdf en gång i månaden och summerar de steg som hela tiden tas av dig och dina konkurrenter.

På ett par sidor kommer du att kunna se vilka nya läkemedel som blivit godkända i Sverige och Europa, vilka läkemedel och förbrukningsartiklar som fått och inte fått subvention, vilka anslag som är aktuella att söka just nu, vilka regulatoriska och juridiska förändringar som skett eller håller på att ske och en summering i tabellform av de viktigaste affärerna i svensk life science som vi skrivit om den senaste månaden.

I varje rapport finns det också en kort intervju med någon ledare i branschen som nyligen lyckats mer eller mindre bra med något och som kan dela med sig av sina erfarenheter. I premiärrapporten är det Hans Schambye, vd för det nystarade bolaget Galecto, som berättar om hur de lyckades få 88,7 miljoner kronor i investeringar från stora investerare bara efter ett par månader efter att bolaget grundades.

Life Science Executive ingår i prenumerationen på Life Science Sweden, men för att vi ska få rätt e-postadress kopplad till rätt prenumeration bör du som prenumerant mejla namn, adress och e-postadress till prenumeration@lifesciencesweden.se för att försäkra dig om att du får Executive. Även om du får våra nyhetsbrev är det inte säkert att du får rapporten eftersom det är olika register.

Är du ännu inte prenumerant är det bara att gå in på lifesciencesweden.se/prenumerera och skaffa en illa kvickt.

Och vill du prova premiärutskicket utan kostnad så fyller du i dina uppgifter här .

Jag hoppas att du kommer uppskatta rapporten!



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109