23948sdkhjf

Boule Diagnostics slår rot på ny marknad

Bildar dotterbolag för att ta sig in på tillväxtmarknaden i Latinamerika.
Blodanalysbolaget Boule Diagnostics fortsätter expandera. Efter att bolaget i början av december skickat ekonomichefen Fredrik Alpsten till USA för att stärka samarbetet mellan moderbolag och den amerikanska verksamheten tar bolaget nu klivet in på en ny marknad. Det nya dotterbolaget ska täcka Latinamerika och huvudkontoret placeras i Mexiko.

- Vi ser stor potential i Latinamerika där utbyggnaden av sjukvårdssystemen passar vårt erbjudande för blodcellräkning. Genom vårt nybildade dotterbolag får vi ökad närvaro på en marknad där vi ser stor potential att öka våra marknadsandelar. Vi bedömer att den direkta närvaron – och därmed den ökade kontakten med distributörer och kunder – kommer vara av stor vikt för vår fortsatta tillväxt, säger Ernst Westman, vd och koncernchef för Boule Diagnostics, i ett pressmeddelande.



Boule Diagnostics
utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror för blodcellsräkning, hematologi, till den öppna sjukvården. Bolaget har sedan tidigare rörelsedrivande dotterbolag i USA och Kina.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062