23948sdkhjf

Lundbeck tillsätter ny marknadschef

Ska stå i spetsen för bolagets kommande produktnyheter.
Det danska läkemedelsbolaget Lundbeck rekryterar Barbara Jaszewski till posten som chef över bolagets enhet för global prissättning och marknadsfrågor. Barbara Jaszewski är från Kanada men kommer närmast från en liknande post på det tyska läkemedelsbolaget Bayers huvudkontor.



Barbara Jaszewski
kommer in i bolaget vid en tid få flera nya läkemedel ska lanseras och hon kommer däri spela en central roll inom bolagets affärsstrategi.

- För att säkerställa framgången för våra nya produkter måste planeringen inför marknadstillträdet vara en integrerad del av våra affärsprocesser, från läkemedelsutveckling till kommersialisering. Barbara Jaszewski kommer att spela en viktig roll i att leda arbetet med att ytterligare stärka Lundbecks kommersiella affärsprocesser och kommer att stötta vår organisation i framtida produktlanseringar på bästa möjliga sätt, säger Andreas Eggert, chef över bolagets globala produktstrategier, i ett pressmeddelande.

Under 2013 räknar Lundbeck att lansera antideprissionsläkemedlet Brintellix med den aktiva substansen vortioxetine, missbruksläkemedlet Selincro, med den aktiva substansen nalmefene, och ett läkemedel mot schizofreni.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062