23948sdkhjf

Ergonomisk och kraftfull pipett med ökad precision

Easypet 3 från Eppendorf är marknadens senaste pipetteringshandtag utrustat med en extra stark motor och känslig hastighetskontroll.
Den nya Easypet 3 är utrustad med de senaste finesserna för pipettering av stora volymer. Pipetteringshandtaget som lanseras av Eppendorf inkorporerar teknologi för att ge bästa hastighets och precision på samma gång. Hastigheten regleras med hög känslighet med hjälp av fingertopparna, och en extra stark motor ökar hastigheten vid pipettering av stora volymer. Handtaget kan användas med alla typer av pipetter från 0,1 milliliter till 100 milliliter.

Easypet är mycket lätt och är utvecklad för att passa handens ergonomi och minska belastningen vid repetitiv användning. Den drivs av ett litiumpolymerbatteri som ger lång driftstid mellan laddningarna. Den har en batteriindikator och går även att använda när den laddas om det skulle behövas.

Adaptern som håller fast pipetterna är autoklaverbar och det finns en snabbkoppling för enkelt byte av filtermembran vid behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063