23948sdkhjf

"Vi har pratat med ett par kandidater"

Fusionsaktuella Immune och Epicept var i Stockholm förra veckan och arbetet med att etablera ett kontor i Sverige fortgår. Nu börjar jakten på en Sverigevd, berättar Immunes vd Daniel Teper.
När israeliska Immune Pharmaceuticals vd Daniel Teper och amerikanska Epicepts vd Robert Cook var i Sverige senast avslöjade de planer på att etablera ett kontor i Sverige . Förra veckan var vd:arna åter på besök och berättade om hur etableringen går.

- Vi har träffat och pratat med ett par kandidater men än så länge är inga beslut tagna, säger Daniel Teper.

Bolagen arbetar fortfarande med fusionsprocessen och mycket fokus har varit på att ta fram en proxy för aktieägarna.

- Aktieägarna kommer att rösta för eller emot Immunes köp av Epicept i juni och godkänns förvärvet kommer fusionen att äga rum först efter sommaren, säger Robert Cook och fortsatte:

- Då kommer vi att ta tag i Stockholmskontoret ordentligt.



I november la
det israeliska läkemedelsbolaget Immune Pharmaceuticals bud på amerikanska Epicept Corporation. Budet värderar Immune kombinerat med Epicept till 75 miljoner dollar och accepterar ägarna får de cirka 20 procent av aktierna i det sammanslagna bolaget om affären går i lås. När fusionsprocessen avslutas kommer Epicepts notering på Stockholmsbörsen att behållas och namnet på det sammanslagna bolaget blir Immune Pharmaceuticals.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066