23948sdkhjf

Moberg Pharma utökar distributionsavtal

Menarini ska marknadsföra en av Mobergs Pharmas produkter på den kinesiska marknaden.
Moberg Pharma har utökat sitt distributionsavtal för produkten Kerasal Nail. Detta ger företagets samarbetspartner Menarini Asia-Pacific rätten att marknadsföra och sälja produkten på den kinesiska marknaden. Nästa steg är att få Kerasal Nail godkänd för användning i landet.

Menarini Asia-Pacific är en del av det globala läkemedelsföretaget Menarini Group. Moberg Pharma har ett samarbete med Menarini sedan tidigare, vilket har resulterat i lanseringen av Kerasal Nail i Italien.

- Det är en mycket spännande möjlighet att få tillträde till den stora och snabbt växande kinesiska marknaden. Att lansera i Kina innebär utmaningar relaterade till landets storlek, regelverk, infrastruktur och komplexitet. Med sin djupa insikt i de lokala förutsättningarna är Menarini Asia-Pacific därför en idealisk partner i regionen, säger Moberg Pharmas vd Peter Wolpert, i ett pressmeddelande.

Kerasal Nail kan användas vid behandling av skador och missfärgningar av naglar som orsakas av nagelsvamp eller nagelpsoriasis.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062