23948sdkhjf

Extra stora autoklaver passar för alla ändamål

Autoklaverna i RSC-serien från Priorclave har extra stor volym för särskilt utrymmeskrävande steriliseringsbehov.
RSC-serien av autoklaver är utrustade med stora rektangulära ångsteriliseringskammare. De är tänkta att användas för alla applikationer som kräver sterilisering av mer utrymmeskrävande materiel inom allt från laboratorieforskning till mat- och dryckesindustrin.

Autoklaverna är utvecklade av företaget Priorclave Ltd och går att få med olika typer av moduler för generering av ånga. Fem olika storlekar finns tillgängliga, 230, 285, 350, 450 och 700 liter.

Samtliga modeller är utrustade med mikroprocessorstyrda kontrollsystem. Dessa kan bland annat guida användaren genom olika konfigureringsalternativ, och säkerställer att autoklaven används optimalt och kostnadseffektiv beroende på vilken typ av media som ska hanteras.

Autoklaverna är utrustade med en patenterad dörrmekanism som gör att dörren lättare kan öppnas och stängas. Samtidigt förhindrar en ytterligare säkerhetsmekanism att dörren öppnas om temperaturen i inkubatorn är över 80 grader Celsius eller om trycket är över 0,2 bar. www.priorclave.co.uk.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078