23948sdkhjf

Life Science Sweden får ny chefredaktör

I samband med att Mentor Online köper Life Science Sweden från IDG får tidningen en ny chefredaktör. Ingrid Helander tar över spakarna från och med den 1 oktober.
I veckan blev det klart att Lidingöförlaget Mentor Online tar över det internationella förlaget IDG:s affärsområde life science. I förvärvet ingår tidningen Life Science Sweden såväl som tillhörande sajt, nyhetsbrev och eventverksamhet. Bakgrunden till förvärvet är att IDG och Mentor under en längre tid sökt samarbete för att skapa en kostnadseffektiv plattform för informations- och kunskapsförmedling till beslutsfattare inom området Hälsa/Sjukvård.

I samband med förvärvet får tidningen en ny chefredaktör. Ingrid Helander, som tidigare arbetat som nyhetsredaktör, tar över som chefredaktör från och med den 1 oktober.

- Vi ser fram emot att bidra till utvecklingen inom affärsområdet och ser att Life Science Sweden kommer att fylla en viktig funktion inom segmentet, säger Ingrid Helander.

Vad innebär förvärvet för tidningens läsare och kunder?

- Både tidningen och sajten kommer att fortsätta leverera snabba och intressanta nyheter inom life science-området och i stora drag kommer det inte att innebära några större skillnader, men självklart ska vi fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre.

Mentor Online ger sedan tidigare ut tidskrifter inom området Hälsa/Sjukvård under varumärken som Kemivärlden Biotech, Medtech Magazine och Labtech Magazine. Under året har också tidskrifterna Läkaren och Hjälpmedel tillkommit i segmentet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094