23948sdkhjf

Olerup får ny USA-chef

Allenex dotterbolag rekryterar ny säljchef för den amerikanska marknaden.
Allenex portföljbolag Olerup får en ny säljchef för den amerikanska verksamheten. Till posten har Gordon Hill rekryterats.

Gordon Hill kommer närmast från en tjänst som chef inom enheten för Technical Sales på transplantationsdiagnostikföretaget One Lambda/Thermo Fischer.

- Gordon Hill blir ett starkt tillskott för oss och det är min övertygelse att han kommer att leda Olerup Inc. till en fortsatt försäljningsökning i USA tack vare sina solida erfarenheter inom såväl försäljning som tekniskt kunnande, kommenterar Anders Karlsson, vd för Allenex, i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Jag ser rekryteringen av Gordon Hill som ännu ett viktigt steg i vår fortsatta satsning på tillväxt genom kvalitet, erfarenhet och innovation.

Olerup är ett transplantationsbolag som utvecklar en lösning för typning av human leukocyt antigen, HLA, som används för att matcha donator och mottagare vid transplantationer. Olerup är också i färd med att lansera en ny produkt, SBT Resolver, från den australiensiska samarbetspartnern Conexio Genomics, på den amerikanska marknaden.

Gordon Hill tillträder tjänsten den 7 oktober.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062