23948sdkhjf

Mikroplattor med kristallklar botten

Glasbottnen fungerar bra tillsammans med konfokalmikroskopering, och kommer med tillhörande lock.
Krystal är namnet på en ny serie mikroplattor och tillbehör. Produkterna är framtagna av Porvair Sciences och inkluderar bland annat mikroplattor i 24-, 96- och 384-brunnsformat. Alla plattorna har en glasbotten med goda egenskaper för ljusgenomsläppning samt att de har ett helt platt optiskt fokalplan, vilket bland annat gör dem mycket användbara för bildtagning på växande celler. Plattorna i Krystal-serien finns både som steriliserade och icke-steriliserade beroende på vilket användningsområde som avses. De finns i svart eller vitt och kan användas för både fluorescensstudier och mätningar på luminiscens och absorbans.

Glasbottnen fungerar bra tillsammans med konfokalmikroskopering, och kommer med tillhörande lock. Det sistnämnda gör dem till exempel lämpliga att använda tillsammans med automatiserade system för vätskehantering och andra typer av mikroplattrobotar.

Experiment som mäter ljusemission gör detta med fördel genom glasbottnen med bibehållen hög precision och känslighet. Detta är mycket tack vare en design som förhindrar att ljussignaler reflekteras genom glaset och in i närliggande brunnar i mikroplattan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062