23948sdkhjf

Värmeförseglande filmer för mikroplattor

Filmerna kan användas för värmeförsegling av mikroplattor för en lång rad olika ändamål.
Heat2seal är en ny serie värmeförseglande filmer för mikroplattor. Filmerna och folierna lanseras av Alpha Laboratories och är framtagna för att passa med den instrumentation som används på moderna laboratorier inom life science. De finns i en rad olika material och passar olika typer av användning såsom håltagning, enkel avdragning, förvaring vid hög eller låg temperatur, och förvaring under lång eller kort tid, för att nämna några. Det finns även nukleas- och DNA-fria alternativ att tillgå i produktserien. När plattan förseglas med värme fogas filmen eller folien till plattan och ger ett säkert och effektivt skydd. Förseglingen är lufttät och kemiskt resistent och skyddar dyrbara reagens från avdunstning, kondensering, oxidation eller korskontaminering.

I Heat2seal-serien finns även gasgenomsläppande filmer för försegling av exempelvis odlingsplattor eller olika biologiska prover. Filmerna finns i enskilda ark om 125 gånger 78 millimeter som passar alla standardiserade mikroplattor, samt i rullar för applikationer med hög genomströmning av prover.

Heat2seal-filmerna från Alphalabs kan användas för värmeförsegling av mikroplattor för en lång rad olika ändamål.Heat2seal-filmerna från Alphalabs kan användas för värmeförsegling av mikroplattor för en lång rad olika ändamål.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078