23948sdkhjf

Utredare tar plats på TLV

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket rekryterar nytt.

Fredrik Andersson och Tommy Hansen har rekryterats till Tandsvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV. Fredrik Andersson arbetade som utredningssekreterare i Läkemedels- och apoteksutredningen och har sedan det arbetet fått en god inblick i myndighetens organisation. Nu blir han ansvarig för att bygga upp TLV:s nya avdelning för analys och samordning.


- Avdelningen bildas för att stärka TLV:s uppföljnings- och analysarbete utifrån ambitionen att få ut så mycket hälsa som möjligt för de pengar som går till läkemedel, tandvård och apotek, säger Fredrik Andersson, i ett pressmeddelande.

Tommy Hansen är ny administrativ chef och kommer närmast från en tjänst som utvecklingsdirektör vid länsstyrelsens gemensamma stöd- och utvecklingskansli. Han har tidigare arbetat på flera chefsbefattningar, både privat, statligt och kommunalt.

- På TLV kommer jag i huvudsak att fokusera på myndighetens interna liv. Administrativa avdelningens primära uppgift är att skapa förutsättningar i form av stöd och utveckling till TLVs kärnverksamhet och på så vis bidra till att TLV svarar upp mot uppdragsgivarens och marknadernas förväntningar och behov.


Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket är en statlig myndighet som ansvarar för att granska och ta beslut om subvention av läkemedel och tandvårdsbehandlingar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079