23948sdkhjf

1 800 nya antikroppar når marknaden

Varje antikropp kommer med drygt 700 immunhistokemiska bilder från olika vävnader och celltyper i kroppen, kommenterade av patologer.
Stockholmsbaserade Atlas Antibodies har lanserat 1 800 nya Triple A-polyklonala antikroppar. Alla antikroppar rekommenderas för immunohistokemi. Dessutom rekommenderas 40 procent för immunocytokemi och immunofluorescens. Varje antikropp kommer med drygt 700 immunhistokemiska bilder från olika vävnader och celltyper i kroppen, kommentade av patologer.

- Lanseringen är ännu en viktig milstolpe på vägen till att nå vårt mål att utveckla antikroppar som täcker hela det humana proteomet med 20 000 proteinkodande gener. Hittills har vi släppt mer än 17 000 antikroppar riktade mot 15 000 proteinkodande gener i människokroppen. Denna nya lansering innebär att vi redan nu har givit forskare världen över tillgång till antikroppar som täcker 75 procent av människans proteom, säger företagets vd Marianne Hansson, i ett pressmeddelande.

Under utvecklingen av Triple A-antikroppar, Atlas Antibodies avancerade polyklonala antikroppar, används ett datorprogram för att välja ut det bästa antigenet för varje enskilt målprotein. Företaget har även en unik process för att rena ut antikropparna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063