23948sdkhjf

Nytt pris

Därför utser vi Årets life science-ledare.
För att lyckas i life science-branschen gäller det att ha en smula tur. Mer viktigt är att ha en idé eller produkt som håller hela vägen. Men kanske viktigast av allt är personerna som gör det möjligt.

För att uppmärksamma ledarskapets betydelse för framgång i branschen instiftar därför Life Science Sweden utmärkelsen Årets life science-ledare. Med priset riktar vi ljuset mot de personer som leder våra bolag och som med sitt ledarskap bidrar till en framgångsrik life science-industri.

Ledarskap i sig är utmanande. Att vara ledare inom life science-branschen kanske mer än inom andra områden: du ska veta vilka projekt du ska driva – och inte driva, du ska både ha utvecklings- och kundperspektivet, du måste förhålla dig till mängder av regulatoriska regelverk, hitta finansiering till dina projekt och inte minst, lyckas få din personal att prestera så bra som möjligt.

Med utmärkelsen Årets life science-ledare vill vi belöna de goda exemplen och lyfta fram personer som kan motivera och inspirera andra med sitt ledarskap. Ta chansen att nominera din kandidat till Årets life science-ledare till ingrid.helander@mentoronline.se

Priset delas ut på Life Science Management Day den 25 mars på Operaterassen i Stockholm. Vinnaren utses av en namnkunnig jury bestående av Laurent Leksell,styrelseledamot Elekta, Wenche Rolfsen, styrelseledamot Swedish Match, Hans Winberg, generalsekreterare för Leading Health Care, Analytikerfirman Redeye och Ingrid Helander, chefredaktör Life Science Sweden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063