23948sdkhjf

Biogaia avtalar med Vietnam

Tecknar exklusivt avtal med Vietphap International för sina probiotiska produkter.
Det svenska probiotikaföretaget Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal med Vietphap International. Avtalet ger Vietphap rättigheterna att sälja det probiotiska kosttillskottet Biogaia Protectis Baby i droppform på den vietnamesiska marknaden, där ska lanseras under året. Förutom detta planeras även en senare lansering av en version av dropparna som innehåller vitamin D.

Biogaia Protectis Baby-droppar anges vara företagets största produkt. I dag säljs de samt den vitamin D-berikade formen av dem i 70 länder världen över. Vietnam har i dagsläget 90 miljoner invånare med en låg köpkraft per capita som, enligt Biogaia, ökar snabbt.

- Asien är en marknad med stor potential och det är glädjande att Biogaias produkter blir tillgängliga i ytterligare ett land här. Med den väletablerade lokala partnern Vietphap hoppas vi på en lyckad lansering av vår pediatriska portfölj i Vietnam, säger Biogaias vd Peter Rothschild i ett pressmeddelande.

Biogaia är ett svenskt bioteknikbolag som utvecklar och säljer probiotiska produkter som främst baseras på bakterien Lactobacillus reuteri.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078