23948sdkhjf

Raysearch tappar chef

Finanschefen lämnar medtechbolaget i april.
Raysearch Laboratories finanschef Anders Martin-Löf har beslutat sig för att lämna sitt uppdrag hos medicinteknikbolaget.

Anders Martin-Löf har arbetat på företaget sedan 2007. Innan dess kom han närmast från en tjänst som Director of Investor Relations och andra roller inom verksamhetsutvecklingen på bioteknikbolaget Biovitrum. I grunden har Anders Martin-Löf en ingenjörsexamen i fysik från KTH och Ensimag i franska Grenoble samt en kandidatexamen i Business Administration and Economics från Stockholms universitet.

Han lämnar Raysearch i april för att istället tillträda motsvarande tjänst på ett annat bolag.

- Anders har varit med oss sedan 2007 och tjänstgjort som finanschef sedan 2009. Under den tiden har vi genomgått en strategisk omställning där vi i grunden förändrat vår affärsmodell, genomgått en snabb internationell expansion och ökat omsättningen med flera hundra procent. Anders har spelat en viktig roll i den här processen och varit bidragande till att vi varit så framgångsrika och står väl rustade inför framtiden. Jag vill passa på att tacka honom för de här åren och önskar honom lycka till i framtiden, säger Johan Löf, vd för Raysearch.

Strålterapibolaget Raysearch har tagit fram mjukvaran Raystation som används för att ge en förbättrad dosplanering vid cancerbehandlingar baserade på strålterapi. Mjukvaran är utvecklad för att kliniker ska kunna planera doser vid strålbehandlingar med såväl protoner, elektroner och fotoner.

Läs mer om Raysearch.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078