23948sdkhjf

Projekt gav ny kompetens

Genom ett samarbete med ett läkemedelsföretag har Recipharm utvecklat kompetens för att erbjuda serialisering.
Kontraktstillverkaren Recipharm meddelar i dag att företaget, genom ett projekt som utfördes ihop med ett av de tio största läkemedelsbolagen, utvecklar kompetens kring serialisering av läkemedel. Projektet utfördes på den kinesiska marknaden, där nya regler kring serialisering nyligen tillkommit. Reglerna innebär bland annat nolltolerans när det gäller alla avvikelser från fullständig compliance samt strikta importdatum.

Projektet med läkemedelsbolaget ska enligt Recipharm ha slutförts rekordsnabbt och resulterade i en ny anpassningsbar lösning för serialisering, med bland annat id- och seriemärkning av produkterna. Företaget erbjuder nu detta sina kunder på olika marknader.

- Länge har fullständig compliance med det kinesiska regelverket varit en betydande utmaning, särskilt inom serialisering. Det finns här inget utrymme för kompromisser vad gäller att uppfylla de deadlines som krävs. De snäva tidsgränserna som lagen kräver sätts dessutom ofta med kort varsel vad gäller själva implementeringen. Som ett framåtsyftande CDMO-företag har Recipharm nu utvecklat den kompetens som krävs för att vi ska kunna erbjuda alla marknader en serialiseringslösning, säger Stéphane Guisado, General Manger på Recipharm Fontaine, i ett pressmeddelande.

Läs mer om Recipharm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.313