23948sdkhjf

Stärker ledningen

Xvivo anställer två nya sälj- och marknadschefer.
Medtechbolaget Xvivo Perfusion förstärker sin ledningsgrupp som från den 1 januari kommer att bestå av sex personer, varav tre i USA och tre i Sverige. Karin Fischer tillträder som sälj- och marknadschef för området Americas och Pär-Ola Larsson tillträder som sälj- och marknadschef för området Emea.

Karin Fischer har haft chefsbefattningar inom marknad och försäljning samt kvalitet i företag som Johnson and Johnson och Getinge.

Pär-Ola Larsson har haft ledande befattningar inom medicinteknikbranschen i bolag som Boston Scientific och Johnson & Johnson.

Emur Jensen, utvecklingschef , och Jenny Wennerberg, kvalitetschef, har varit anställda av Xvivo Perfusion i tre respektive två år.

Bolagets nuvarande globala sälj- och marknadsdirektör Christer de Flon kommer att gå i pension och övergå som konsult med uppgift att utveckla den asiatiska marknaden, vilken bolaget bedömer kommer utvecklas i en allt snabbare i takt i framtiden.

Göteborgsbaserade Xvivo Perfusion fokuserar sin verksamhet på organtransplantationer. Bolaget marknadsför bland annat perfusionsvätskan Steen Solution och pumpsystemet XPS.

Läs mer om Xvivo Perfusion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078