23948sdkhjf

UIC förstärker verksamheten

Uppsala Innovation Centre tar in affärsutvecklare och kontaktperson för tillväxtföretag i kommunen för att förstärka sin verksamhet i Södertälje.

Företagsinkubatorn Uppsala Innovation Centre förstärker nu sin verksamhet i Södertälje med Bertil Ahlqvist som affärsutvecklare och kontaktperson för tillväxtföretag i kommunen.

Bertil Ahlqvist kommer

att vara kontaktperson för nya och befintliga tillväxtbolag inom UIC tillsammans med Anders Nordström, som är ansvarig för UIC Södertälje.

Som affärsutvecklare på UIC Södertälje kommer Bertil att dela med sig av sin erfarenhet från ledande positioner inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och affärsutveckling både i stora och små bolag, nationellt såväl som internationellt, exempelvis BioArctic Neuroscience, Orexo och AstraZeneca.

Bertil har cirka 20 års erfarenhet från läkemedels- och biotechindustrin och har även gedigen kunskap om affärsutveckling samt uppstart av nya innovativa bolag. Han har också ett brett kontaktnät inom Södertäljes näringsliv.

Uppsala Innovation Centre, UIC, är en av landets främsta företagsinkubatorer och har rankats av UBI Global som världens 10:e bästa, och Europas 5:e bästa, företagsinkubator med universitetskoppling. UIC stödjer entreprenörer, forskare, innovatörer och företagare i arbetet med att kommersialisera sina idéer och utveckla sitt affärsmannaskap.

UIC har verksamhet i Uppsala län och Södertälje kommun.
Läs mer om UIC:
UIC bland de bästa
Uppsala Innovation Centre, UIC, har utsetts till Europas femte bästa företagsinkubator av UBI Global Benchmark 2015.

Läs mer om: UIC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078