23948sdkhjf

Ny vd på MedicPen

Anders Skarman lämnar vd-jobbet och rollen tas över av nuvarande styrelseledamot Sigrun Axelsson.
Anders Skarman lämnar vd-jobbet på Medicpen den 28 februari 2017 för att gå vidare till arbete inom en tysk läkemedelskoncern. Medicpens styrelse har utnämnt Sigrun Axelsson, idag styrelseledamot, att tillträda som vd den 1 mars. Axelsson kommer från den 6 februari att arbeta parallellt med Skarman.

Genom sitt styrelseengagemang har Axelsson god insikt i MedicPen och har god erfarenhet som vd och andra ledande befattningar i medicintekniska bolag, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Axelsson kommer att fortsätta Anders Skarmans arbete med att kommersialisera MedicPens produkter.

- Vi tackar Skarman för en god insats som vd vilket bland annat resulterat i att MedicPen idag har en mycket stabil och bra plattform att fortsätta arbetet med att ta bolagets produkter till volymförsäljning, säger styrelseordförande Kjell-Åke Andersson i en kommentar.

Medicpen utvecklar bland annat systemet Medimi, en tablettdispenserare för hantering av medicinering, både för enskilda patienter och vid kliniska prövningar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063