23948sdkhjf

Ny finanschef till Karessa

För att stärka ledningen och bolaget har ny finanschef utsetts.

Karessa pharma meddelar idag att man har utsett Björn Petersson som ny finanschef. Detta i ett led att förstärka ledningen och företaget.

– Karessa är ett välskött utvecklingsföretag med både stora möjligheter och spännande utmaningar. Jag ser fram mot att bidra till Karessas tillväxt och att skapa nytta för den stora presumtiva målgruppen och för ägarna, säger Björn Petersson i en kommentar.

Björn Petersson har arbetat som controller, finanschef, administrativ chef men även verksamhetschef. I roller från service- och tjänsteföretag, både noterade och ägarledda, och i egen verksamhet.

– Jag är mycket glad att vi har rekryterat Björn och därmed fått in en ny stark kraft i ledningen av Karessa. Jag sätter stort värde på Björns noggrannhet, finansiella erfarenhet och ledaregenskaper som nu kommer Karessa till godo, säger Michael Brobjer, vd Karessa pharma.

Karessa tidigare CFO, Hans Richter, var anlitad som konsult och har formellt rapporteringsansvar för Karessa till och med kvartalsrapporten för Q1.

Bolaget utvecklar nya läkemedel baserade på en patenterad drug delivery teknologi och välbeprövade substanser för att kunna erbjuda män med impotensproblem hjälp. Karessa är listad på Nasdaq First North. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081