23948sdkhjf

Orexo letar finanschef

Läkemedelsbolaget letar ny finanschef efter att Henrik Juuel beslutat lämna bolaget.

Bolagets nuvarande finanschef Henrik Juuel har beslutat att lämna bolaget efter att ha arbetat fem år på den posten i bolaget. Henrik Juuel kommer arbeta kvar till november, då han tillträder som finanschef på det danska bolaget Bavarian Nordic.

– Henrik var min första rekrytering till ledningsgruppen efter att jag tillträtt som vd under 2013. För att övertyga Henrik att börja pendla från Danmark till Sverige, tecknade vi ett tvåårskontrakt, och jag är tacksam att Henrik valde att arbeta kvar på Orexo ytterligare tre år. Jag önskar Henrik stort lycka till på sin nya resa tillsammans Bavarian Nordic, säger Nikolaj Sørensen, vd och koncernchef Orexo, i ett pressmeddelande.

Bolaget har påbörjat processen med att rekrytera en efterträdare till Henrik Juuel, vars ansvar inom Orexo inkluderat samtliga administrativa funktioner på huvudkontoret i Sverige, såsom IT, HR, investerarrelationer och finans.

Orexo är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har sitt huvudkontor i Uppsala där även forskning och utvecklingsarbete bedrivs.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08