23948sdkhjf

Ny topp till Sobi

Anne Marie de Jonge Schuermans får ansvar för den nybildade organisationen technical operations.

Sobi har utsett Anne Marie de Jonge Schuermans till ny chef för technical operations med ansvar för den nybildade organisationen technical operations. Denna organisation ska föra samman bolagets biologiska läkemedelsutveckling, kvalitet, försörjningskedja, inköp och miljö och säkerhet.

Hon kommer närmast från Biogen och har dryg 15 år erfarenhet av läkemedelsindustrin från Biogen, Stryker och Novartis där hon har ansvarat för internationella funktioner.

Anne Marie de Jonge Schuermans innehar magisterexamen i agriculture & natural environment från Wageningen agricultural university i Nederländerna och i environmental management & technology från Ecole polytechnique féderale Lausanne i Schweiz samt en doktorsexamen från Swiss federal institute of technology Zurich.

– Sobi har unika förmågor, en lång historia inom tillverkning, utveckling och försörjning av biologiska läkemedel och en mycket spännande framtid inom sällsynta sjukdomar. Jag ser fram emot att samarbeta med teamen för att utveckla en effektiv och agil organisation som är rustad för tillväxt, säger Anne Marie de Jonge Schuermans i ett pressmeddelande.

Hon tillträder tjänsten på Sobi den 1 oktober och kommer att ingå i bolagets verkställande ledning.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081