23948sdkhjf

Lucka 13 - öppna och se

I dagens lucka förutspås att en ketchupeffekt väntar bakom hörnet...

Bakom lucka 13 finns Fabian Bolin, vd och medgrundare av Waroncancer, samt vinnare av Medtech Magazines maktlista 2018.

Samverkan är framtiden, så vem önskar du ska höra av sig till dig under 2019?

– Vi hoppas höra från patientorganisationer som önskar göra en digital transformation och behöver ett socialt nätverk för att kommunicera med sina nuvarande medlemmar, samt där de kan växa genom att nya medlemmar som registrerar sig på plattformen blir hänvisade till dem. Jag önskar även höra från aktörer inom medtech- och läkemedelssektorn och titta på olika samverkansformer inom området patientrapporterad data.

Vad önskar du dig i julklapp inför det kommande året?

– Att vi kan bevisa genom data och mätningar att vår plattform 'WarOnCancer - det sociala nätverket för cancer” ökar den mentala hälsan hos våra användare, och därmed kunna validera vår produkt ur ett kliniskt perspektiv.

Efter smällkarameller och nyårsbloss - vad blir största förändringen för människorna i vården 2019?

– Jag tror att under 2019 kommer vårdpersonal att fortsätta förändras positivt i sin inställning till digitala plattformar och lösningar, som en naturlig del av den digitala revolutionen. Jag tror även att rädslan för att arbeta med externa lösningar kommer att minska avsevärt. Det må upplevas som att det går långsamt, men jag förutspår en ketchup-effekt här. Innovation och utveckling går nämligen inte att hindra.

Gårdagens lucka hittar du här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078