23948sdkhjf

Ny USA-topp i Recipharm

Bolaget utser ny chef för business management i USA och Kanada med uppgift att öka tillväxten i regionen.

Med drygt åtta års erfarenhet av den nordamerikanska CDMO-branschen blir Kieran Chouhan nu en del av business management-teamet inom Recipharm. I sin nya roll kommer Kieran Chouhan att ansvara för försäljning och affärsutveckling för CDMO-företagets kommersiella tillverkningstjänster i Nordamerika.

Kenth Berg, vice president för business management, säger i en kommentar:

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Kieran till Recipharm-teamet. Vi arbetar hårt för att uppnå våra mål genom att erbjuda förstklassiga tjänster inom läkemedelsutveckling och produktion. Jag är övertygad om att Kierans erfarenhet kommer att vara en tillgång för teamet under hela denna resa.

Nyförvärvet Chouhans erfarenhet kommer att stödja Recipharms tillväxtambitioner på den amerikanska marknaden skriver bolaget.

– Recipharms kompetens och heltäckande erbjudande innebär att företaget kan hantera skräddarsydda och utmanande projekt, vilket blir en stor tillgång på den nordamerikanska marknaden under de kommande åren. Jag är mycket glad att vara en del av teamet och kommer att arbeta för att skapa tillväxt och global expansion, kommenterar Kieran Chouhan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096