23948sdkhjf

Ny vd till Pharm assist

Konsultbolaget Pharm assist Sweden har utsett Johan von Heijne till ny vd.

Johan von Heijne kommer närmast från konsultbolaget Healthcore där han sedan 2016 verkat som vd, managementkonsult och rådgivare till fonder, företagsledningar och styrelser. Tidigare har han varit vd för Arocell och Biolin och varit general manager inom GE healthcare.

– Vi är verkligen glada att Johan börjar hos oss på Pharm assist. Han kommer att tillföra erfarenhet och ledarskap, bredd och djup inom medicinteknik och har en dokumenterad förmåga att få saker gjorda, nu senast på Healthcore och Arocell. Utöver att fortsätta att utveckla Pharm assist inom läkemedel med tjänster såsom regulatory affairs, pharmacovigliance och good distribution practice, kommer Johan bredda vårt utbud och intensifiera vårt fokus på quality assurance, regulatory affairs och affärsutveckling för medicintekniska produkter och medicinteknisk programvara - två snabbt växande områden inom regulatory affairs, säger Mats Ehrnebo, ägare och arbetande styrelseordförande i en kommentar.

Johan von Heijne efterträder Maria Nilsson Hagberg som har valt att gå vidare i sin karriär och mer fokusera på Regulatory Affairs. Han tillträden i mitten av april

– Pharm Assist är ett väl etablerat och flexibelt konsultföretag som erbjuder personligt engagemang i kundernas projekt, och det är något som jag verkligen vill hålla fast vid när vi nu avser växa och bli större. Våra klienter ska trivas med oss och känna sig helt trygga med den kompetens och leveranssäkerhet som vi erbjuder. Vårt team ska helt enkelt fortsätta att vara en del av värdekedjan hos våra kunder, och vara ett naturligt val för företag inom läkemedel och medicinteknik, säger Johan von Heijne.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078