23948sdkhjf

Vi ses på Labdays i oktober

Nu är det åter dags för Labdays, Sveriges fackmässa för laboratorieteknik.

Den genomfördes första gången 2017, Labdays, fackmässan för laboratorieteknik. Då hade man 74 utställare och nära 1 000 besökare. Nu är det dags igen, då man 2-3 oktober bjuder in till Stockholmsmässan. 

– Våra lab-bolag är fokuserade på specifika applikations-områden och kundsegment – så i praktiken består vi av fyra företag. Vi var mycket nöjda med vårt deltagande i den första mässan för två år sedan. Vi var nio personer i montern, och alla hade fullt upp att göra från morgon till kväll under båda mässdagarna. Därför har vi valt att ställa ut även på detta års Swedish labdays-mässa, och vi ser fram emot att få träffa både kunder och intressenter i Victoriahalleni oktober, säger Claes Karlsson, vd för Claralab, som alltså återvänder som utställare.

Även Sarstedt kommer att ställa ut under mässan.

– Vi grundades av Walter Sarstedt redan 1960, och i dag har vi 33 försäljningsorganisationer världen runt, och cirka 2 600 anställda. På den svenska marknaden finns vi representerade med ett eget bolag, Sarstedt AB, och vi har en bred produktportfölj för laboratoriebranschen. Vi har valt att satsa på en stor monter under Swedish Labdays 2019, och vi ser fram emot att få visa våra produkter och nyheter för besökarna på Stockholmsmässan, säger Anette Rodin, sales supervisor på Sarstedt.

Life Science Sweden med Kemivärlden kommer att finnas på plats på mässan, i rollen som mediepartner, bland annat genom att producera årets mässtidning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064