23948sdkhjf

Toxicology Knowledge Team rekryterar ny vd

Suzanne Iverson Hemberg tar över vd-tjänsten på TKT i Sverige med start den 1 mars 2022.

Den 1 mars tillträder Suzanne Iverson Hemberg tjänsten som vd för Toxicology Knowledge Team i Sverige. Hon kommer närmast från Västra Götalandsregionen där hon är föreståndare för alla kliniska kemiska laboratorier, förutom Skas. Hon efterträder Elinor Hahne.

Även om jag är oerhört stolt över mina år tillsammans med fantastiska kollegor på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, är jag angelägen om att fortsätta min livslånga utbildning i toxikologi tillsammans med erkända experter inom området. Jag ser också fram emot att bidra med min energi och passion för att säkerställa att industriell toxikologi och DMPK-vetenskaper förblir starka i Norden, säger Suzanne Iverson Hemberg, i ett pressmeddelande.

Karin Meyer, styrelseordförande i TKT, säger att med Suzanne Iverson Hemberg står KTK väl rustade för att uppnå den starka tillväxt företaget förväntar sig under de kommande åren.

Konsultföretaget Toxicology Knowledge Team grundades 2012 och som kunder finns bland andra Orion, Spago, Pharmnovo och Integrative Research Laboratories. TKT är en del av gruppen Center for Translational Research

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.112