23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Listefabrikken I C A/S

Listfabriken I.C. i Bindslev startade i en liten skala i 1963, men har utvecklat sig till ett modernt industri-företag med en produktionsareal på nästan 6.000 m2.

Framställning av lister till byggerier utgör en stor del av den samlade produktionen, men hantverkare och möbelindustrin är också köpare av lister och träkomponenter.

En tipp-topp modern maskinpark säkrar en ensartad och rationell listproduktion, som genom leveranser till bla. danska typhusproducenter, når ut till många länder i världen.

Listfabriken I.C. importerer trä från alla världsdelar i form av plankor och brädor. Furuträm av bästa kvalitet från Sverige och Finland ugntorkas på fabriken innan tillskäringen. Men de mer exotiska träsorter som ex. mahogni och teak används också till listproduktion.

Duktiga medarbetare med ingående kundskap till betjäning av bla. de avancerade kehlemaskinerna, är ryggraden i firmats produktion av lister.

Flera har deltagit i utvecklingen, från den hantverkspräglade listefremstilling, till att i dag vara en av landets största industriverksamheter av sin art.

Ett brett sortiment och en först klassig kvalitet i utsökta träsorter, tillsammans med en betydlig produktionskapacitet, gör att Listfabriken I.C. är en stabil och konkurrensduktig leverantör av trälister.

Utöver vårat standard listsortiment levererar vi också alla former för speciellt profilerande lister, bla. klinkbeklädning i sibirisk lärk. Vi har vårat egna sliperi och kan därför leverera alla former för lister - både i små och stora mängder.

Därutöver har vi möjlighet för att erbjuda fingersamling av trä, ugnstokning av trä och utföra sågarbete.

Fakta om Listefabrikken I C A/S

Adress
Listefabrikken I C A/S
Industrivej 2-4
9881 Bindslev

Region
Danmark
Nordjylland
Hjørring Kommune

Telefon: +45 98 93 82 77

Fax: +45 98 93 88 38

Se hemsidan

Sänd till en kollega

0.111