23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Alutrade AB

Varför välja Alutrade? Vi bryr oss!
 
Aluminiumprofiler är det många som säljer, men vi gör skillnad genom hur vi säljer och levererar din profil - med en stor dos mjuka värden. Genom ett personligt engagemang kan vi erbjuda våra kunder ett nära samarbete som bygger på förståelse, engagemang och tillit.

Vi tycker om långsiktiga relationer - därför lever vi efter våra grundvärderingar och låter dessa genomsyra allt vi gör!

Vi erbjuder aluminium i olika former till företag inom tillverkningsindustrin. Vår vill vara en samarbetspartner som erbjuder hela produktionsprocessen från materialanskaffning till färdig produkt, med spetskunskap på specialprodukter.

Vi jobbar med ett omfattande nätverk av europeiska verk och grossister. Det innebär att vi kan erbjuda över 7 000 standarddimensioner från lager inom en vecka! Från verk finns nästan obegränsade möjligheter med dimensioner och olika legeringar.

Vår styrka är att ta fram kundanpassade verktyg för profiler och specialdimensioner enligt dina önskemål. Vi har även möjlighet att ombesörja bearbetning och ytbehandling.

Våra lagerhållningsmöjligheter innebär att du som kund kan försäkra dig mot långa leveranstider och med möjligheten att lagerhålla materialet hos oss för snabba avrop.

 

Leverantörstjänster

Se allaNyheter

Fakta om Alutrade AB

Adress
Alutrade AB
Box 165
351 04 Växjö

Region
Sverige
Kronobergs län
Växjö kommun

Telefon: +46 +46 (0)470 74 54 00

VAT nummer: SE5562894914

Anställda: 35

Certifikat: AAA, ISO 14001, ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

Mattias Söderqvist
Yrke: VD
Åsa Brittsten
Avdelning: Marknad
Yrke: Marknadskommunikation
Telefon: +46 0470 74 54 11

Sänd till en kollega

0.187