23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Matthews Swedot AB

I över 30 år har Matthews Swedot försett den svenska industrin med märkutrustning. Vi vet vad som krävs för att få det att fungera ute på fältet!

Matthews Swedot har marknadens samtliga bläckstråletekniker och kan alltid erbjuda rätt märkningslösning för just er industri.

Vi installerar märkutrustning i alla tänkbara produktionsflöden och har lång erfarenhet av samtliga industrier. Vår märkning är inte bara en produkt, det är ett väl utvecklat koncept. Vi sköter all utveckling, produktion, service och försäljning under ett och samma tak i Mölndal.

Tack vare att vi utvecklar, tillverkar och förser våra skrivare med bläck från egen fabrik har vi kontroll över hela kedjan och vet att det fungerar i just din produktionsmiljö.

Matthew Swedot är en del av det av det globala företaget Matthews International som sedan 160 år har erfarenhet av produktmärkning. Vi ingår i ett världsomspännande affärs- och servicenätverk som sträcker sig över hela världen. Tack vare detta nätverk säkerställer vi en jämn servicekvalitet oavsett var i världen du bedriver din verksamhet.

Från idé till färdig produkt – hela produktionskedjan under samma tak.

Matthews Swedots märkning är inte bara en produkt, det är ett väl utvecklat koncept.

Vi sköter all utveckling, produktion, service och försäljning under ett och samma tak i Mölndal utanför Göteborg. Detta innebär att vi kan erbjuda er som kund mycket god flexibilitet.

Tack vare att vi utvecklar, tillverkar och förser våra skrivare med bläck från egen fabrik har vi kontroll över hela kedjan, vi vet därför att det fungerar i just din produktionsmiljö.

Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda en lösning för alla typer av produktioner och industrier. Vi levererar pålitliga skrivare som klarar kundernas krav på kvalitet och spårbarhet.

Precis så lätt du vill att din märkning skall vara är vår nya plattform MPERIA som är marknadens mest högpresterande märkningsutrustning med ett mycket användarvänligt operativsystem.

Ni har nu möjligheten att använda en och samma mjukvara, ett och samma gränssnitt för samtliga märkningslösningar från Matthews. Ni kan lägga fokus på vad som är viktigt i er produktion och undvika kostsamma stopp på grund av krångliga mjukvaruprogram. Viacode skapar trygghet och säkerhet!

Våra servicetekniker sitter nära vår produktion och utvecklingsenhet. De uppdateras ständigt på justeringar och förbättringar som görs för att märkningen av dina produkter alltid ska vara optimal.

Leverantörstjänster

Fakta om Matthews Swedot AB

Adress
Matthews Swedot AB
Möbelgatan 4
431 33 MÖLNDAL

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mölndals stad

Telefon: +46 (0)31 338 79 000

VAT nummer: SE5563793081

Kontaktpersoner

Lisa Almgren

Sänd till en kollega

0.094