23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Awzom Workshop Solutions AB

Med trygghet, service, flexibilitet och enkelhet som ledord erbjuder vi effektiva inredningslösningar skapade för just din unika verkstadsmiljö från idé till slutprodukt.

Vårt unika Svensktillverkade inredningskoncept har utvecklats med både era kunder och anställda i åtanke, vårt fokus ligger på att skapa genomtänkta lösningar, god funktion, användarvänlighet, ergonomi och effektivitet. Vi ser det som vår främsta utmaning att få era kunder att känna sig trygga och välkomna i er verkstad och detsamma gäller naturligtvis era anställdas arbetsglädje och trivsel.

Vi är övertygade om att ni ökar såväl er lönsamhet som att ni stärker ert varumärke genom att höja standarden i er verkstad och här kan vi hjälpa er med en helt anpassad inredning för just er verkstad. Vi ser verkstadsinredningen som ett helhetskoncept vilket vi tror är en förutsättning för att lyckas med att skapa en unik miljö där form och funktion samverkar optimalt.

Vi vet vad som krävs för att våra kunders verkstäders inredningskoncept ska få en ultimat balans mellan funktion, kvalitet och design. Vår erfarenhet och flexibilitet möjliggör ett helhetsåtagande för att skapa just din unika verkstadsmiljö anpassat till din profil och individuella önskemål.

Vår standard är alltid skräddarsytt

Vi vet att varje verkstad är unik och vårt inredningskoncept är därför helt modulärt och skräddarsys enkelt så att det anpassas helt till din verkstads unika förutsättningar. Vårt breda sortiment av modulära standardprodukter gör att du på ett kostnadseffektivt sätt kan anpassa och skräddarsy inredningen efter just dina specifika behov.

Vi står gärna till tjänst med att ta fram förslag på hur du skall inreda och utforma din verkstad utifrån dina tankar och visioner. Du kan med förtroende höra av dig till oss inför din renovering eller nybyggnation av just din unika verkstad.

Fakta om Awzom Workshop Solutions AB

Adress
Awzom Workshop Solutions AB
Stjärnvägen 21
541 55 Skövde

Region
Sverige
Västra Götalands län
Skövde kommun

Telefon: +46 (0)500-423000

VAT nummer: SE5569763401

Kontaktpersoner

Anders Sjögren
Telefon: +46 0730269120

Sänd till en kollega

0.156