23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Cobra Biologics Matfors AB

Vad vi kan erbjuda dig
Cobra Biologics är en ledande internationell kontrakttillverkare (Contract Development and Manufacturing Organisation, CDMO) som utvecklar och tillverkar biologiska och farmaceutiska produkter för pre-kliniska och kliniska prövningar samt för framställning av kommersiella produkter och läkemedel.  Cobra hyser stor expertis inom bl.a. produktionen av DNA, virala vektorer, mikrobiota och tekniska proteiner. Vi på Cobra arbetar alltid utifrån kundens önskemål.

Erfarenhet och expertis
Cobra har unik kunskap och över 20 års erfarenhet inom tillverkning av biologiska läkemedel, bioteknisk tillverkning med mikrobiell fermentering och aseptisk fyllning. Cobra är en världsledande CDMO inom genterapi och mikrobiota. Som CDMO erbjuder vi ett brett utbud av integrerade och fristående utvecklingstjänster som kan skräddarsys efter den enskilda kundens behov. Våra tjänster innefattar såväl framtagning av cellinjer och stammar som framställning av material och produkter för kliniska prövningar och kommersiell försäljning inom den globala Life Science industrin.

Spetskunskap
Vår verksamhet är styrd av läkemedelsindustrins kvalitetsstandard GMP (Good Manufacturing Practice) där kvalitet och spårbarhet är viktiga komponenter.  Detta kvalitetssäkras också genom våra erfarna, skickliga och sakkunniga medarbetare så att vi på Cobra alltid kan leverera produkter av högsta kvalité.  Vi har två GMP-godkända faciliteter, en i Sverige och en i Storbritannien. Vår anläggning och tillverkning i Sverige är belägen i Matfors. Här är vi specialiserade på produktionen av DNA-, mikrobiota-, cellodling- och aseptisk fyllning (Fill Finish). Vår verksamhet i Storbritannien, belägen i Keele, är främst specialiserad på produktion av DNA och virala vektorer.

Cobras unika verksamhet och arbetssätt erbjuder en heltäckande service som möjliggör att vi kan följa kunden och dess projekt från start (idé /Tech Transfer/utveckling/produktion) hela vägen till mål (fyllning).

Vi tar vår verksamhet och förstklassiga tillverkning på största allvar och känner stolthet över att kunna leverera det som efterfrågats samt att vi får bistå våra kunder i tillverkningen av högkvalitativa produkter som kan förbättra eller rädda liv.

Fakta om Cobra Biologics Matfors AB

Adress
Cobra Biologics Matfors AB
Storjordenvägen 2
864 31 Matfors
Se på karta

Region
Sverige
Västernorrlands län
Sundsvalls kommun

Telefon: +46 (0)60 7858 600

VAT nummer: SE5566617816

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Alexandra Brownfield

Corrine Ward

Karin Sundin

Marie Cusworth

Sänd till en kollega

0.112