23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Milmed Unico AB

Milmed  - En unik produkt framtagen under lång tid av forskning
Milmed är en unik produkt som inte har en motsvarighet i världen. Den klassificeras för närvarande som ett kosttillskott i Sverige. Milmed är idag i dryckesform men forskning pågår för att få fram den i torr form. 

Milmed innehåller levande celler av en speciell jästkultur som har behandlats så att den förvärvat förmågan att föra över denna påverkan till människokroppen. Då utverkas balans och påverkan på förbindelser mellan celler vilket medför att ett flertal rehabiliteringsprocesser stimuleras. Kroppens självreglerande system blir effektivt återuppbyggt och de neuroendokrina systemen blir normaliserade samt att kroppens immunförsvar höjs.

Embryot till kommande Milmed kom fram för 50 år sedan i ett av Sovjets försvarsmakts vetenskapscentrum i Moskva regionen.

Där upptäcktes en positiv verkan som millimetervågor (vågor med våglängder mellan 1 och 10mm) har på biologiska objekt. Forskningen genomfördes av professor M. B. Golant, på den tiden en av Sovjetunionens mest framstående forskare.

Forskningen tog ett stort steg framåt när professor Golant utvecklade MILMED drycken och bevisade att istället för användning av terapeutiska apparater för yttre behandling, kan man faktiskt nå den positiva effekten med hjälp av andra celler och på ett mycket mer effektivt sätt. Den dryckesform som används i dag innehåller levande celler av en speciell jästkultur som har behandlats så att den förvärvat förmågan att föra över allt till människokroppen. Där påverkar Milmed förbindelser mellan celler, vilket medför att rehabiliteringsprocesser stimuleras och påbörjas.
 
Fördelar med Milmed

  • Återuppbygger och restaurerar effektivt kroppens självreglerande system.
  • Normaliserar och återställer funktioner hos det dysfunktionella neuroendokrina systemen. 
  • Höjer kroppens icke-specifika resistens (immunförsvaret).
  • Motverkar trötthet, allmän hängighet, ständigt återkommande förkylningar.
  • Underlättar läkningsprocesser vid operationsingrepp.
  • Har i en studie påvisat stor effekt mot allergiska problem.
  • Påverkar produktion av signalsubstanser, exempelvis dopamin, serotonin, noradrenalin, och BDNF.

Fakta om Milmed Unico AB

Adress
Milmed Unico AB
Regeringsgatan 93
111 39 Stockholm
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

VAT nummer: SE5591631741

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Thomas Lenz

Sänd till en kollega

0.141