23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dibo Produktionspartner AB

Produkter
Inom vårt affärsområde följer vi ofta produkter från idé till fullskalig produktion. Noggrannhet, precision och förtroende är av största vikt för att säkerställa att ingenting går fel. Våra långvariga färdigheter och erfarenheter gör processen både smidigare och effektivare. Många är de produkter vi har utvecklat under åren.
Stora till små prototyper eller fullskalig produktion, plast eller metall - varje kunds speciella behov står i fokus. Vår långa erfarenhet inom processindustrin gör det möjligt för oss att möta nya utmaningar och effektivisera produktionsprocesser där tiotals sekunder är viktiga.
DIBO: s långa erfarenhet inom processindustrin är en stor hjälp för kunderna i utvecklingen av idéer, prototyper och nollserier. Ofta har vår personal förbättringar och förenklingar som i slutändan sparar tid och pengar för kunden.
De flesta kunder kräver en hög takt som leder till korta ledtider på prototypsidan och efteråt leveranser. DIBO är utrustad för att tillgodose kundernas olika behov tack vare en flexibel maskinpark.
Aeronautik Certifikat AS9100D
Vi tillverkar innovativa smarta system och komponenter.
Vårt ackumulerade kunnande gör att vi flexibelt kan bearbeta svåra material som titan och värmebeständig legering. Vår bearbetningsteknik kan producera produkter även om de mest lämpliga materialen för en specifik applikation är svåra att bearbeta.
Bästa teknik och produkter. Design för processen.

Sjukvård
Medicinsk bearbetning relaterad till kirurgiska implantat, apparater och medicinska instrument.
Utmaningar inkluderar småskalig bearbetning eller mikromaskinbearbetning eftersom implanterade enheter ofta består av mycket små komponenter och bearbetning av titan.

fordon
Vi kommer att vara en miljard miljarder fler på jorden år 2030.
Industrin kommer att spela en viktig roll för att hantera globala utmaningar och automatisering kommer att vara en nyckelfaktor.

Ny teknologi
Avancerade lösningar i skärande bearbetning.
Dibo kommer att förbereda en ljusare framtid för generationer att komma igenom vårt åtagande att skydda liv och bevara planeten. Vi tror att de unika styrkorna i vår forskning, produktion och människor gör allt möjligt.

Leverantörstjänster

Fakta om Dibo Produktionspartner AB

Adress
Dibo Produktionspartner AB
Ljungvägen 3
641 39 Katrineholm

Region
Sverige
Södermanlands län
Katrineholms kommun

Telefon: +46 (0)150-774 90

VAT nummer: SE5563716462

Anställda: 28

Certifikat: AS9100D, ISO 14001, ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

Hans-Erik Svedin Hans-Erik Svedin
Telefon: +46 0702778738

Sänd till en kollega

0.114