23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Läkarvård och medicin digitalt - bu eller bä?

Förr i tiden var man tvungen att ringa till vårdcentralen och boka in ett fysiskt besök till en doktor, en sjuksköterska för en vanlig provtagning - vilket i sin tur kunde ha väntetider du inte riktigt var beredd på. Sedan fick du få vänta på provsvar och när de väl kommit ta dig till ett apotek för att hämta ut medicinerna. Detta var onekligen tidskrävande då man kanske behövde ta ledigt från jobbet, ta sig till läkare och apotek - för att inte tala om att vissa symptom kan vara generande att tala om och visa upp.

Läkare online

Det finns nu många hemsidor och appar där du kan få tala med en läkare online och få hjälp med det mesta som inte är akut eller av alltför allvarlig art. Mer om detta och många andra intressanta ämnen kan man läsa mer om på topy.se om du vill det. Att besöka en läkare online blir allt mer vanligt och numera även säkert, snabbt och enkelt - och framför allt diskret. Se dock till att hemsidan kommer från en säker domän - lär dig mer här om olika domäner.

Medicin online - det nya vanliga

Att köpa medicin online är numera det nya vanliga för gemene man och den största ökningen har på senaste tiden bestått av äldre människor. De har numera också upptäckt hur smidigt det är att slippa ta sig ut, eller skicka en anhörig att köpa sin medicin. Det finns många städer i Sverige där många människor lever rätt isolerat. Det kanske inte är det lättaste att ta sig ut och handla, så vissa på vissa orter ligger näthandeln på nästan 100 procent. Det är även många som läser på empelvis balansverkstan.se för att ta reda på senaste nytt och roliga nyheter som hänt runt världen.

Stort utbud och bättre priser

Förutom dina mediciner du har på recept så har nätapoteken ofta ett större utbud än de fysiska apoteken på annat du kan tänkas behöva. Det finns allt från plåster, bandage och sårvård till tandborstar, tandtråd, munvatten för tandvård. Men även andra produkter såsom hudkrämer, skönhetsvård, solskydd, intimhygien, allergi och produkter för lust och sex. Allt går att beställa och antingen få i brevlådan eller hämta på närmaste uthämtningsställe och levereras i privata förpackningar.

Dessutom är priserna ofta bättre på ett nätapotek än på ett fysiskt apotek - detta beroende på utgifter för centrala butikslokaler och arbetskraft. Därför är det bra för ekonomin att jämföra innan du handlar. Att det finns många fördelar med ett nätapotek är det ingen tvekan om - men kan aldrig ersätta den mänskliga kontakten du får på ett vanligt apotek. Speciellt om du behöver råd om en vara. Trots detta säger överväger fördelarna så vi säger “bä” till näthandel och inte “bu”

Sänd till en kollega

0.047