23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Föreviga kärleken med en förlovningsring från VANBRUUN

Nu när vintern sakta börjar lämna oss och vi kommer in i en ny årstid, kommer alla vårkänslor fram. Det är kanske nu ni känner ett litet pirr i magen där ni vill ta ert förhållande till nästa steg.

Här kommer VANBRUUN in i bilden och står till ert förfogande. Parallellt med att ni bestämt avge ett löfte till varandra, ger vi vårt löfte att hitta en förlovningsring för er att bära all tid framöver. 

Vi tror på att varje kärleksresa är unik. Och även om vi inte varit med från början, kan vi gravera in er meningsfulla historia i efterhand. På samma vis kärleksförklaringar skrivits på kärlekslås, som en gång hängt vid broarna i Paris. Till skillnad från låsen, som nu tagits bort, förevigas en graverad ring. Gravera därmed in era initialer eller ert betydelsefulla datum kostnadsfritt hos VANBRUUN. 

Paris, som ovannämt, anses av många vara kärlekens stad. Och även om ni kan tänka er fria där, återstår faktumet att ni behöver en förlovningsring. Det är svårt nog att veta vad man ska packa inför en sådan speciell resa, men troligvis ännu svårare att välja rätt förlovningsring. Vilket vi har full förståelse för.

Låt oss därför först och främst ta reda på er ringstorlek. Det kan ni göra med hjälp av våra storleksband, som ni beställer på vår hemsida. När det är ordnat, kan ni beställa hem och prova upp till tre förlovningsringar som attrapper. Se vad som matchar er get-away utstyrsel och personliga stil. Eller så väljer ni  att prova dessa framme på ert hotell i Paris för att sedan bege er till er romantiska förlovningsplats. Beslutet är upp till er. Känns någon av förlovningsringarna som något för er? Ta er då till nästa steg och beställ den officiella ringen. Om ni planerat att frieriet är en överraskning, beställ då en ring att fria med. Ni kan sedan tillsammans välja den officiella ringen efter ceremonin.

Ifall ni förlorat täckningen i er gps på väg mot er utvalda romantiska plats att fria på. Och valet av den perfekta förlovningsringen känns som en lång och krånglig väg att gå. Fortsätt då med att boka en tid med vår diamant-smyckesexpert i ett av våra showroom. Antingen i Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn. Vill ni däremot  inte lämna er nuvarande plats, löser vi det genom att ni bokar en virtuell konsultation. På så sätt kommer vi till er där ni är och genomgår samma konsultation fastän bakom skärmen. 

Vid det här laget,  har vi gemensamt tagit alla de väsentliga stegen som behövs. Allt för att få till det idealiska frieriet under ljusshowen vid Eiffeltornet när skymningen lagt sig över staden. Vi på VANBRUUN hoppas på att ni får ett “oui” från din älskling och återkommer till oss när det är dags för er att välja en vigselring till ert bröllop.

Sänd till en kollega

0.047