23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Städning i Helsingborg

För vissa människor är det enkelt att anlita en städfirma, en för andra är det ett svårt beslut. Det kan hänga ihop med ekonomiska förutsättningar men också faktiskt relationsmässiga orsaker. Det kan också vara svårt att finna lämplig städfirma som du får förtroende för. Det kan således vara svårt att ta det där steget. Därför listar vi här några åsikter från människor som har tagit steget, som har vågat anlita städhjälp.  

Att anlita städning i Helsingborg kan vara enkelt men också svårt. Här kommer några röster som har anlitat städhjälp.

Du kommer att ha mer tid för arbete - och det kan också innebära mer pengar i fickan

”Jag har drivit mitt företag hemifrån sedan 2006 och har sedan dess fått två barn. Jag påmindes tidigt i min verksamhet om att för att effektivt utföra mitt jobb måste jag anställa andra som kan utföra de jobb som tar tid från det jag behöver fokusera på. Så jag anlitade städhjälp så att jag kunde driva mitt företag. Jag kunde vara den bästa tjänsteleverantören för mina kunder eftersom jag fokuserade på dem under dagen och sedan hade mer tid att fokusera på min familj efter att arbetsdagen var klar. Seriöst, din tid är värdefull!”

Hur mycket är en timme värt egentligen?

"Min coach fick mig att fundera över hur mycket en timme av min tid är värd och hur många timmar i veckan jag känner att jag lägger ner på matlagning och städning. I jämförelse med hur mycket en städhjälpsfirma kostar för bara några timmars dedikerad tid i veckan, var det enkelt! Tiden och energin jag har frigjort genom att anlita en städfirma har hjälpt mig att driva extra intäkter ill mitt företag."

Det kan ge en känsla av lugn och sinnesro i en kaotisk tid.

"När min dotter var nyfödd anlitade jag städhjälp. Vi städade huset tillsammans, jag försökte vara ett rum före städhjälpen och plockade upp barnskräp från golvet så att han faktiskt kunde städa. Jag kände att vi var det här fantastiska teamet i tre timmar en gång i veckan. Städhjälpen var min superkraft!"

Det kan minska konflikter mellan partners.

"Tro det eller ej men par kan slåss om samma husstädningsuppgifter, men när de anlitar en städhjälp kan dessa neutralisera friktionen. Arbetsuppgifterna är inte längre en stridspunkt mellan partners. Att slåss om vem som gör vad och hur de gör det är känslomässigt mellan par men blandar du in en tredje part neutraliseras detta.”

Att anlita en städfirma kan hjälpa människor med nedsatt fysisk förmåga.

"När min dotter var ett och ett halvt år gammal, och jag var höggravid och arbetade heltid, ville jag skaffa en städhjälp eftersom vårt ställe var smutsigt. Det fanns ingen tid för städning, och även om det hade funnits så var jag för stor för att verkligen göra det själv. Min man gjorde motstånd eftersom han aldrig hade haft råd att ta hjälp i huset tidigare. Han tyckte det var konstigt att en främling städade efter oss. Jag minns inte hur vi kom fram till att anlita en städfirma men det gjorde vi. Ingen av oss ångrade oss.”

Sänd till en kollega

0.032