23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Korrigera dina tänder utan att det syns

Att korrigera tänderna i vuxen ålderär inte fel, särskilt om du har sneda tänder, överbett, underbett eller mellanrum mellan tänderna. De flesta tänker pårälsen som sätts på framsidan av tänderna vilket är vanligt bland unga. Numera  finns det alternativa metoder för att reglera sina tänder som vuxen. . Ett alternativ är osynlig tandställning som ibland även kallas för aligners. Tandskenorna är  i ett transparant material och syns  inte närdu bär dem.

Tandreglering hos DR SMILE

Om du tycker att osynlig tandställning låter intressant så kan DR SMILE hjälpa dig. De erbjuder osynliga tandskenor tillverkade i ClearQuartz. Du börjar med en kostnadsfri 3D-scanning av dina tänderför att få en exakt visualisering av ditt bett och nuvarande tandtillstånd. Scanningen används sedan för att skapa  en detaljerad behandlingsplan, du får även se en 3D-simulering av det förväntade slutresultatet.

När  behandlingsplanen samt 3D-simuleringen presenteras för dig bestämmer du om du vill gå vidare eller inte. Du kan även tillsammans med en specialist  gå igenom alla detaljer så att du har bra koll!

Priset baseras på komplexitetsnivån av behandlingen. Det bästa är  att ta kontakt med DR SMILE för att få reda på ditt exakta pris. Om du väljer att gå vidare med behandlingen  så kommer du få dina skräddarsydda aligners inom ett par veckor. . Skenorna byts sedan ut varannan vecka. Ifall du inte är nöjd med ditt resultat, eller tycker att resultatet inte är densamma som i 3D-simuleringen du visades, så finns det en nöjd kund garanti!

Gör något åt dina tänder

Vuxna som är intresserade av att göra tandreglering ser ofta stort värde i att kunna reglera tänderna på ett diskret sätt. Fördelarna med osynlig tandställning  är många och gör det  till ett alltmer lockande alternativ.

För det första är den knappt märkbar  och är därför en  estetiskt tilltalande behandlingsmetod. Den är dessutom  känd för att vara smärtfri, bekväm och flexibel..  Osynlig tandställning   ger även snabbare resultat jämfört med traditionella tandställningar och är ett riktigt bra val för dig som inte vill visa hela världen att just du bär tandställning.

Om du känner att det är dags att ta  tag i ditt leende kan en osynlig tandställning från DR SMILE vara det rätta valet för dig. Du kan besöka deras hemsida för mer information om företaget och behandlingen.  

Sänd till en kollega

0.015