23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur hittar man rätt sökord för sin SEO

Du kanske har hört detta att jobba med SEO är ett måste för att öka din synlighet på Google samt för att öka trafiken till din hemsida. SEO består av ganska många delar, varav sökord är en stor del av det. Grejen är ju att när en person är ute efter en tjänst eller en produkt, så görs en eller flera sökningar på Google. Det med olika sökord, fraser, meningar med mera. Om du har den vara eller den tjänst som eftersöks, så är det ju bra om du visas i resultatet. För att göra det, så gäller det att du har de sökord som andra söker efter. För att hitta vad du ska ha för sökord, så kan du göra det som kallas sökordsanalys.

Att göra en sökordsanalys

När man talar om att göra en sökordsanalys så är det en process du inte bör hoppa över. Det är ett måste att du hittar och analyserar sökord, som dina eventuella kunder kan tänkas söka på. Det gäller alltså att ta fram en lista med sökord, som kan passa din sida.

För att kunna göra en bra sökordsanalys, så måste du först sätta dig ner och fundera på vad det är för mål du har. Det gäller att du vet vad det är som gör att du och ditt företag sticker ut i mängden.

Du måste även skapa en lista med ämnen som i sig är relevanta för just ditt företag. Du kan tänka på dessa som lådor, samt ta fram fem eller tio sådana. Sedan identifiera sökord som passar in i dessa lådor.

Få hjälp med din sökordsanalys

Det är inte alltid så lätt att göra en sökordsanalys och känner du dig helt vilsen när det kommer till detta, så ta kontakt med Buzzlemedia. De är en SEO byrå som kan hjälpa dig.

Sänd till en kollega

0.016