23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Investera i en begagnad HP-server

Att köpa en renoverad produkt kan ge betydande besparingar på upp till 80 % av det ursprungliga detaljhandelspriset för en helt ny modell. Låter det för bra för att vara sant? Inte alls. Begagnade och tidigare använda HP-servrar är numer som vilken kvalitetsprodukt som helst. Vi berättar mer.

Renoverad – vad är det?

En renoverad produkt är vanligtvis en begagnad och tidigare ägd vara. Alla renoverade använda HP-servrar har professionellt inspekterats och återställts till ”A-kvalitet”, felaktiga delar har ersatts med originaldelar, så att allt fungerar och ser perfekt ut innan de packas om och görs tillgängliga på marknaden igen för återförsäljning. Även om renoverade modeller kan ha vissa tecken på slitage garanteraa att produkterna alltid är inspekterade, testade och professionellt restaurerade av certifierade tekniker. Dessutom är de helt rensade från data och programvara och utan spår av data som kan återställas. Varsamt förpackade och transporterade i antistatiskt material (ESD) med alla originaltillbehör och komponenter (om tillämpligt).

Du sparar både pengar och miljö

Att investera i renoverade HP-servrar är ett utmärkt sätt att erhålla en högkvalitativ produkt till ett mycket billigt pris. Ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ med snabb leverans direkt till dig eller till din kund. Kort sagt får du mycket för pengarna samtidigt som du medverkar genom återvinningen att spara på miljön. Med ett starkt fokus på cirkulär ekonomi och value recovery förlängs livslängden på begagnade servrar, lagring och nätverksutrustning, produkter som alltför ofta hamnar som elektroniskt avfall i deponier innan potentialen är fullt utnyttjad. Detta är ett bra sätt att säkerställa grön och hållbar utveckling, till förmån för både miljön och ekonomin.

Så här fungerar det

Förvärv sker och en professionell hantering av begagnad och IT-utrustning och överskottsprodukter görs. Dessa produkter är fullt funktionella men de uppfyller inte längre exempelvis säljande företags krav. Små och stora partier begagnad IT förvärvas för rekonditionering och återförsäljning och erbjuder ett rimligt marknadspris på ett brett urval av servrar, lagring och nätverksutrustning från ledande tillverkare Vid mottagandet utförs en rigorös procedur som säkerställer en optimal process för säker och korrekt hantering av IT-utrustningen. Alla enheter blir registrerade, sorterade och testade av en certifierad tekniker för att verifiera tillstånd och funktionalitet. All information raderas. Tester genomförs och tekniker förbereder enskilda delar för återvinning eller renovering. I genomsnitt återanvänds och säljs 96 procent av delarna vidare på den globala marknaden. Att sälja begagnad och renoverad maskinvara är så hållbart det kan bli i IT-branschen. 

Sänd till en kollega

0.047