23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Djuphålsborrmaskiner fra BCM

Säljes
Förfallodatum
den 5 juli 2023
Skick
Ny
Tillverkare
BMC

Djuphålsborrmaskiner fra BCM 

ABC-Maskin AS är ny agent för BCM i Skandinavien. BCM är ledande i Italien inom produktion av innovativa borrmaskiner för djupa hål. Tillverkaren erbjuder ett komplett utbud av standard- och specialdesignade djuphålsborrmaskiner med borrdjup från 800 till 2000 mm, som alla uppfyller de högsta kraven för kvalitet, innovation och pris:

BMC SMALL Series

BMC EASY Series

BMC EXCEL Series  

BMC GALAXY Series

BMC EMILY Series 

BMC VERTIGO Series 

Hög kompetens, entusiasm, forskning och utveckling av avancerade lösningar och ny teknik har varit receptet för framgång och tillväxt i 25 år. Idag är BCM en välkänd marknadsledare i Italien och tillverkaren är nu redo för en ständigt växande och utmanande marknad, även i Skandinavien.

BCM - söker kontinuerligt efter kvalitet och kundvård

BCMs ingenjörer tar hand om kunderna och lyssnar på deras behov och förslag. Kontinuerliga och målinriktade investeringar, utbildning och coachning av anställda och effektiv användning av CAD / CAM-integrerad programvara gör det möjligt för BCM att ligga i framkant när det gäller design och utveckling av djuphålsborrmaskiner med den mest avancerade tekniken.

Kvalificerad personal

BCMs produktionsprocesser och tekniska lösningar utförs av ett team av kvalificerade ingenjörer och högutbildad personal.

 Skräddarsydda lösningar

BCM är lösningsorienterad. De erbjuder skräddarsydda lösningar både i design och i själva maskintillverkningen när kunden har specifika behov som inte täcks av en standardmaskin.

Kundtjänst och Service

Den innovativa BCM Remote Diagnosis ger servicetekniker omedelbar tillgång till BCM-maskiner överallt i världen för att diagnostisera orsaken till eventuella problem. Tillverkaren har upplevt att mer än 90% av alla maskinproblem beror på fel i enkla delar. Med fjärrkontrollsystemet behöver BCM-ingenjörer inte längre vara hos kunden för att hitta orsaken till problemet. de flesta fel kan lösas snabbt och med en minimal servicekostnad.

Reservdelar

BCM säkerställer kontinuerlig tillgång till reservdelar och komponenter till alla sålda maskiner, som ett viktigt element inte bara för att minimera stillestånd under reparationer utan också för att utföra förebyggande underhåll. BCM tillverkar också special- och kundanpassade reservdelar enligt kundernas tekniska ritningar.

ABC-Maskin AS är ny agent för BCM i Skandinavien. För mer information kontakta ABC-Maskin AS, tlf.: + 47-35915120 // firmapost@abc-maskin.no
Säljare
ABC-Maskin AS

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge

H. Svennungsen Rinde
Telefon: +47 35915120
Fax: +47 35915121

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.13