23948sdkhjf

Annonsera

Life Science Sweden är Nordens ledande tidning med fokus och målgrupper inom R&D, pharma, biotech, labtech och medtech. Vi publicerar 4 nummer per år varav en internationell som ges ut helt på engelska. Denna distribueras till deltagarna på våra 6 internationella årliga partnering-event förutom att nå ordinarie prenumeranter. För att läsa vår senaste internationella utgåva klicka här. Life Science Sweden erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring som vänder sig direkt till din målgrupp via våra tryckta och digitala kanaler samt våra event. Du kan annonsera i print, på lifesciencesweden.se med nästan 50 000 unika sidvisningar per vecka och i vårt nyhetsbrev som vi skickar ut 4 gånger i veckan till ca 15 400 personer i branschen.


Maria Eriksson
AFFÄRSUTVECKLINGS- OCH MEDIECHEF
maria.eriksson@nordiskemedier.se
+46 (0)70 874 18 34Printannonsering


Life Science Sweden med Kemivärlden vänder sig direkt till beslutsfattare i din målgrupp inom forskning, biotech-, läkemedelsindustrin samt medtech. Övriga läsare är upphandlare, läkemedelskommittéer, landstingspolitiker, verksamhetsledning i vården och forskare på högskolor och universitet. Du kan välja att boka en traditionell annons på svenska eller engelska eller en native-artikel på svenska. Native ser ut som en artikel men är märkt med "annons" via en liten text överst. Native-artikeln består av er egen text samt en till tre av era egna bilder. Du kan även välja att bli intervjuade av oss per telefon istället för att använda en egen text. Vi layoutar i båda fallen och skickar korrektur till dig. Priset för en native är samma som för motsvarande annonsformat.

Media information in English 2023 -Download
Materialspecifikation - Ladda ner här
Material specification - Ladda ner här
Submission of Ads - Download
Prepresspaket - Ladda ner härMedlemskap och digital annonsering


Ett medlemskap hos oss hjälper dig att nå ut till din målgrupp och ger förmånliga rabatter på annonsering i vår tidning, på lifesciencesweden.se och i våra nyhetsbrev som når 15 400 mottagare fyra gånger/vecka. Som medlem får du även rabatt på utställar-/talarpaket på våra internationella partnering-event. Ett medlemskap kostar från 15 800 kr för medlemskap respektive 29 000 kr för medlemspaketkr/helår och kan påbörjas när som helst. Läs mer om vad som ingår här. Kontakt: maria.eriksson@nordiskemedier.se


Annonsering på lifesciencesweden.se - desktop och mobil


Vår nyhetsportal lifesciencesweden.se uppdateras minst tre gånger dagligen med de senaste nyheterna och är branschens är en av branschens viktigaste mötesplatser där du kan annonsera med banners och native-artiklar. Lifesciencesweden.se har upp till ca 50 000 unika sidvisningar i veckan. Portalen är responsiv och annonserna anpassar sig till den skärm de visas på. Vi hjälper dig gärna med förslag till dina annonser.

För att se våra olika format och priser klicka här. Skicka ert annonsmaterial för nyhetsbrev och portal till vår marknadsavdelning på annons@nordiskemedier.se

Specifikationer annonsering - Ladda ner här
Specifications advertising - Download

Priser per månad för medlemmar
NamnPlaceringPris
ToppbannerArtikelsidan32.000 kr
Startsidan + övriga sidor32.000 kr
BillboardArtikelsidan51.000 kr
Startsidan + övriga sidor51.000 kr
Toppbanner Full SizeArtikelsidan59.000 kr
Startsidan + övriga sidor59.000 kr
Sticky BannerArtikelsidan23.000 kr
Startsidan + övriga sidor23.000 kr
HörnbannerArtikelsidan20.000 kr
Startsidan + övriga sidor20.000 kr
SidbannerArtikelsidan19.000 kr
Startsidan + övriga sidor19.000 kr
Kampanjbanner pos 1Startsidan23.000 kr
Artikelsidan23.000 kr
Kampanjbanner pos 2Startsidan21.000 kr
Artikelsidan21.000 kr
Gigabanner pos 1Startsidan21.000 kr
Gigabanner pos 2Startsidan19.000 kr
TitelbannerArtikelsidan21.000 kr
ArtikelbannerArtikelsidan21.000 kr


Annonsering i nyhetsbrevet


Vårt digitala nyhetsbrev går ut till ca 15 300 mottagare fyra gånger i veckan. Läs mer om vilka möjligheter du har att synas och hur våra olika format ser ut här.

Specifikationer annonsering - Ladda ner här
Specifications advertising - Download

Priser för medlemmar

NamnPris
Streamer23.500 kr per vecka
Toppannons9.500 kr per utskick
Toppannons Full Size18.000 kr per utskick
Mittenannons7.000 kr per utskick
Mittenannons Full Size13.000 kr per utskick
Bottenannons5.500 kr per utskick
Bottenannons Full Size10.000 kr per utskick

Nativeannonsering i nyhetsbrevet och på lifesciencesweden.se


Vi erbjuder nativeannonsering – en artikel märkt med "sponsrat innehåll" som ligger integrerad i det övriga redaktionella flödet på nyhetsbrevet och lifesciencesweden.se där vi nyligen haft 50 000 unika sidvisningar under en vecka. Nativeartikeln syns som en puff på startsidan och som en artikel som är sökbar och delningsbar på sociala medier även efter att den tagits bort från startsidan. Ett relevant nativeinnehåll som adderar verkligt värde för läsarna får ofta mycket bra genomslag.

Artikeln utformas så att användaren upplever den som en naturlig del av plattformen och får gärna innehålla en positiv nyhet eller historia om er verksamhet. Det finns möjlighet att lägga med dina egna bilder och video. Ni väljer själva om ni vill bli intervjuade eller skickar in en egen färdig text. I båda fallen skickar vi korrektur innan publicering. Vi rekommenderar er att publicera samtliga native-artiklar på svenska.

Pris - 30 000 kr/vecka (d v s i ett nyhetsbrev med ca 15 000 mottagare + en vecka på lifesciencesweden.se).
Läs mer om native-anonering här


Platsannonsering


Ett effektivt sätt att träffa mitt i prick bland den kategori personer där du söker ny personal. Du kombinerar en annons på vår nyhetsportal med en annons i vårt nyhetsbrev.

Platsannons under hela ansökningstiden för aktuell tjänst på webben och i nyhetsbreven:
Pris 18.500 kr

Kontakta
Maria Eriksson
AFFÄRSUTVECKLINGS- OCH MEDIECHEF
maria.eriksson@nordiskemedier.se
+46 (0)70 874 18 34


Information


Riktlinjer för annonsörer
Det ska tydligt framgå för läsarna på Life Science Sweden med Kemivärlden vad som är en annons och vad som är redaktionell text. Annonser måste därför skilja sig från layouten - både på portalen och i nyhetsbrevet, så att läsarna inte vilseleds och tror att en annons är en artikel som skrivits av redaktionen.
I allmänhet uppmanas annonsörer att använda ett annat teckensnitt än vårt. På webbplatsen visas ordet Annons automatiskt precis ovanför bannern, i nyhetsbrevet ska ordet Annons tydligt visas högst upp i annonsen om det inte är alldeles uppenbart att det är en annons - detta för att följa marknadsföringslagen.
Om vi anser att annonsen är för nära redaktionella texter, kommer vi att begära att teckensnittet ändras och/eller lägga till företagslogotypen, så att det är uppenbart att det är en annons. Detta görs för att följa de regler som utfärdats av konsumentverket.

Allmänna villkor för annonsering och event - Ladda ner här


Våra event


International Events 2023 - Download

Sänd till en kollega

0.032