23948sdkhjf

Annonsera

Life Science Sweden är Nordens ledande tidning med fokus och målgrupper inom R&D, pharma, biotech, labtech och medtech. Vi publicerar 4 nummer per år varav en internationell som ges ut helt på engelska. Denna distribueras till deltagarna på våra 6 internationella årliga partnering-event förutom att nå ordinarie prenumeranter. Life Science Sweden erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring som vänder sig direkt till din målgrupp via våra tryckta och digitala kanaler samt våra event. Du kan annonsera i print, på lifesciencesweden.se med nästan 60 000 unika sidvisningar per månad och i vårt nyhetsbrev som vi skickar ut 5 gånger i veckan till ca 16 200 personer i branschen.Maria Eriksson
AFFÄRSUTVECKLINGS- OCH MEDIECHEF
maria.eriksson@nordiskemedier.se
+46 (0)70 874 18 34Printannonsering


Life Science Sweden vänder sig direkt till beslutsfattare i din målgrupp inom forskning, biotech-, läkemedelsindustrin samt medtech. Övriga läsare är upphandlare, läkemedelskommittéer, landstingspolitiker, verksamhetsledning i vården och forskare på högskolor och universitet. Du kan välja att boka en traditionell annons på svenska eller engelska eller en native-artikel på svenska. Native ser ut som en artikel men är märkt med "annons" via en liten text överst. Native-artikeln består av er egen text samt en till tre av era egna bilder. Du kan även välja att bli intervjuade av oss per telefon istället för att använda en egen text. Vi layoutar i båda fallen och skickar korrektur till dig. Priset för en native är samma som för motsvarande annonsformat.

Media information in English 2024 -Download
Materialspecifikation - Ladda ner här
Material specification - Ladda ner här
Prepresspaket - Ladda ner här
Medlemskap och digital annonsering


Ett medlemskap hos oss hjälper dig att nå ut till din målgrupp och ger dig en prenumeration på vår tryckta och digitala version av Life Science Sweden samt tillgång till våra låsta artiklar i våra nyhetsbrev och på lifesciencesweden.se. Som medlem får du även förmånliga rabatter på annonsering i vår tidning, på lifesciencesweden.se och i våra nyhetsbrev som når ca 16 200 mottagare 5 gånger/vecka. Medlemmar får också rabatt på utställar-/talarpaket på våra internationella partnering-event. Att bli medlem kostar 15 800 kr/år för medlemskap respektive 33 000 kr/år för medlemskapet där även annonser ingår i våra nyhetsbrev och på lifsciencesweden.se och båda kan påbörjas när som helst. Läs mer om vad som ingår här. Kontakt: maria.eriksson@nordiskemedier.se


Annonsering på lifesciencesweden.se - desktop och mobil


Vår nyhetsportal lifesciencesweden.se uppdateras minst tre gånger dagligen med de senaste nyheterna och är branschens är en av branschens viktigaste mötesplatser där du kan annonsera med banners och native-artiklar. Lifesciencesweden.se har upp till ca 60 000 sidvisningar i månaden. Portalen är responsiv och annonserna anpassar sig till den skärm de visas på. Vi hjälper dig gärna med förslag till dina annonser.

För att se våra olika format och priser klicka här. Skicka ert annonsmaterial för nyhetsbrev och portal till vår marknadsavdelning på annons@nordiskemedier.se

Specifikationer annonsering - Ladda ner här
Specifications advertising - Download

Priser per månad
NamnPlaceringPris
ToppbannerArtikelsidan36.800 kr
Startsidan + övriga sidor36.800 kr
BillboardArtikelsidan58.600 kr
Startsidan + övriga sidor58.600 kr
Toppbanner Full SizeArtikelsidan67.800 kr
Startsidan + övriga sidor67.800 kr
Sticky BannerArtikelsidan29.900 kr
Startsidan + övriga sidor29.900 kr
HörnbannerArtikelsidan23.000 kr
Startsidan + övriga sidor23.000 kr
SidbannerArtikelsidan21.900 kr
Startsidan + övriga sidor21.900 kr
Kampanjbanner pos 1Startsidan26.400 kr
Artikelsidan26.400 kr
Kampanjbanner pos 2Startsidan24.100 kr
Artikelsidan24.100 kr
Gigabanner pos 1Startsidan24.100 kr
Gigabanner pos 2Startsidan21.700 kr
TitelbannerArtikelsidan21.700 kr
ArtikelbannerArtikelsidan21.700 kr


Annonsering i nyhetsbrevet


Vårt digitala nyhetsbrev går ut till ca 16 200 mottagare fyra gånger i veckan. Läs mer om vilka möjligheter du har att synas och hur våra olika format ser ut här.

Specifikationer annonsering - Ladda ner här
Specifications advertising - Download

Priser per nyhetsbrev

NamnPris
Streamer27.000 kr per vecka
Toppannons10.900 kr per utskick
Toppannons Full Size20.700 kr per utskick
Mittenannons8.100 kr per utskick
Mittenannons Full Size14.900 kr per utskick
Bottenannons11.500 kr per utskick
Bottenannons Full Size6.4000 kr per utskick

Nativeannonsering i nyhetsbrevet och på lifesciencesweden.se


Vi erbjuder nativeannonsering – en artikel märkt med "sponsrat innehåll" som ligger integrerad i det övriga redaktionella flödet på nyhetsbrevet och lifesciencesweden.se där vi nyligen haft 60 000 unika sidvisningar under en vecka. Nativeartikeln syns som en puff på startsidan och som en artikel som är sökbar och delningsbar på sociala medier även efter att den tagits bort från startsidan. Ett relevant nativeinnehåll som adderar verkligt värde för läsarna får ofta mycket bra genomslag.

Artikeln utformas så att användaren upplever den som en naturlig del av plattformen och får gärna innehålla en positiv nyhet eller historia om er verksamhet. Det finns möjlighet att lägga med dina egna bilder och video. Ni väljer själva om ni vill bli intervjuade eller skickar in en egen färdig text. I båda fallen skickar vi korrektur innan publicering. Vi rekommenderar er att publicera samtliga native-artiklar på svenska.

Pris - 34 000 kr/vecka (d v s i ett nyhetsbrev med ca 16 200 mottagare + en vecka på lifesciencesweden.se).
Läs mer om native-anonering här


Platsannonsering


Ett effektivt sätt att träffa mitt i prick bland den kategori personer där du söker ny personal. Du kombinerar en annons på vår nyhetsportal med en annons i vårt nyhetsbrev.

Platsannons för aktuell tjänst på webben, i nyhetsbreven och lifesciencejob.se:

Pris 26 800 kr (13 400 för medlemmar) per månad


Information


Riktlinjer för annonsörer
Det ska tydligt framgå för läsarna på Life Science Sweden vad som är en annons och vad som är redaktionell text. Annonser måste därför skilja sig från layouten - både på portalen och i nyhetsbrevet, så att läsarna inte vilseleds och tror att en annons är en artikel som skrivits av redaktionen.
I allmänhet uppmanas annonsörer att använda ett annat teckensnitt än vårt. På webbplatsen visas ordet Annons automatiskt precis ovanför bannern, i nyhetsbrevet ska ordet Annons tydligt visas högst upp i annonsen om det inte är alldeles uppenbart att det är en annons - detta för att följa marknadsföringslagen.
Om vi anser att annonsen är för nära redaktionella texter, kommer vi att begära att teckensnittet ändras och/eller lägga till företagslogotypen, så att det är uppenbart att det är en annons. Detta görs för att följa de regler som utfärdats av konsumentverket.

Allmänna villkor för annonsering och event - Ladda ner här


Våra event


International Events 2024 - Download

Sänd till en kollega

0.031