23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bromsslangar

Tillbaka till företagsprofilen.

Bästa täckning i Europa
Triscan erbjuder det bredaste täckningen bromsslang programm - inklusive Chevrolet, Hyundai, Kia, Mazda, Suzuki och Toyota. Genom att lägga Trican bromsslangar för din produkt linje, kan du erbjuda dina kunder 97% täckning av den europeiska bilparken.

OEM specifikationer
Alla slangar är tillverkade för OEM specifikationer. Detta innebär att de beslag, konsoler, skydd, etc., är likvärdiga med den ursprungliga bromsslangen, vilket ger den bästa möjliga lösningen i fråga om säkerhet och installation.

En komplett produkt
Tillsammans med bromsslangarna levererar Triscan även banjobultar och brickor, i de fall där det är en del av OES. Både när det gäller säkerhet och installation är dette naturligtvis en annan fördel du får med Triscans bromsslangar.

Den nya generationen
Flera av VAG-gruppens nyare bilmodeller är utrustade med bromsslangar utformade som en kombination av både slang och rör. Triscan bromsslangs programm omfattar naturligtvis också av denna nya typ av bromsslang.

Certifikat och standarder
Triscans bromsslangar är föremål för bilindustrin krav:
• TS 16949
• ISO 14001
• DOT

Slangen
Uppfyller och överträffar SAE J1401, DOT, FMVSS 106 och OEM specifikationer. Genom att göra så, är alla krav i fråga om prestanda, märkning och montering uppfyllda. Detta inkluderar en trycktest där slangen ska tåla ett tryck av mer än 80 bar/1160 PSI.

Produktion och 100% kontroll
Tillverkningsprocessen, inbegripet tillverkning av slang, beslag, konsoler och ytbehandling kontrolleras regelbundet. Detta garanterar fullständig kontroll över varje steg av tillverkningsprocessen, som kulminerar i en provtryckning av varje bromsslang.

Hitta nyheter, produktblad och teknisk information här.

Fakta om Triscan A/S

Adress
Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87433300

VAT nummer: DK27755968

Anställda: 100

Kontaktpersoner

Jette Lindek Dyhr
Telefon: +45 87433344
Thomas Fuglsang Andersen
Telefon: +45 87433348

Sänd till en kollega

0.047