23948sdkhjf

Patrik Sundström blir ordinarie vd för Inera

Sveriges Kommuner och Regioners digitaliseringsbolag Ineras har nu utsett en vd. Det blir nuvarande tillförordnade vd Patrik Sundström. 

I somras utsågs Patrick Sundström till tillförordnad vd efter att tidigare vd avgått, vilket Medtech Magazine tidigare rapporterat om. Kort därefter inleddes en rekryteringsprocess. Enligt Inera sökte närmare 200 tjänsten men nu står det klart att Patrik Sundström som lett företaget sedan juni blir ordinarie vd för Inera.

Han är i grunden jurist och har tidigare erfarenhet av att leda arbete inom Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Senast har han arbetat som digitaliseringschef vid SKR.

– Jag ser fram emot att bidra till att ta Inera till en ny nivå och kommer att arbeta för att etablera en långsiktig och tydligare strategisk riktning inom digitalisering till stöd för hälsa, vård och omsorg men även för att vi blir en större del av lösningen på kommuners behov av digital infrastruktur och nationella tjänster, säger Patrik Sundström i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063