23948sdkhjf

Startskott för årets mässor

I onsdags slogs portarna upp till 2009 års upplaga av Biotech Forum och Scanlab. - Det är något färre besökare än vanligt men väldigt bra stämning, säger Kim Lindhe, ansvarig på Stockholmsmässan.
I år går Scanlab och Biotech Forum parallellt med Medicinska riksstämman. När mässorna stängde för dagen hade 3 935 personer passerat genom dörrarna för att titta på nya produkter, lyssna på föreläsningar och nätverka. År 2007 då Scanlab och Biotech Forum hölls i Stockholm förra gången var den sammanlagda siffran för alla tre mässorna 5 200 besökare totalt under första heldagen.

- Vi har väntat oss en minskning i antal besökare, vi har sett samma trend på alla andra fackmässor i år. Förmodligen beror det på efterdyningarna av den finansiella krisen vi ser. Jag tror också att många använder Internet i allt större utsträckning när de ska köpa ny utrustning, säger Kim Lindhe.

Trots detta är han nöjd med mässornas första dag.

- Det känns bra. Vi har fått positiv feedback från både utställare och besökare även om en del tycker att det är sämre än förväntat, säger Kim Lindhe.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063