23948sdkhjf

Gradientech går in i Japan

Tecknar distributionsavtal med japanska Funakoshi om att sprida Grandientechs cellanalysprodukter.
Det Uppsalabaserade forskningsföretaget Gradientech tecknar distributionsavtal med det japanska företaget Funakoshi som ska börja sälja Gradientechs produktserie inom cellanalyser i Japan.

- Vi fick tidigt ett gott och väldigt professionellt intryck av Funakoshi. De har ett brett utbud av reagenser och olika assays från ledande tillverkare över hela världen och vi ser det väldigt positivt att Funakoshi kontaktade oss och vill introducera våra Celldirector produkter för de japanska forskarna, säger Sara Thorslund, vd på Gradientech, och fortsätter:

- I Japan finns en stark tradition hos forskare att alltid göra sina inköp via en japansk återförsäljare, så en väl fungerande distributör är ett måste för oss för att växa i Japan. Vi har haft förfrågningar från japanska potentiella kunder tidigare så det ska bli spännande att se vår försäljningsutveckling med Funakoshi.

Gradientech är ett spin off-företag från Uppsala universitet och utvecklar produkter för att analysera celler. Produkterna kan i vissa fall ersätta djurförsök och snabba på processerna i framtagningen av nya läkemedel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079